Notícies

LA NOVA MIXTAPE-CINTA DE CASSETTE DE MIQUI PUIG

L’ ex Sencillos anuncia nou disc editat per El Segell del Primavera.

Presentació oficial a Madrid el 14 de març, acompanyat de la seva banda, l’ACP.

Finalment podem anunciar el perquè del retard en la sortida del nou disc de Miqui Puig & ACP. Ens hem unit a l’equip d’El Segell per treballar colze amb colze en el desenvolupament d’aquesta mena de mixtape que amb tant d’amor Miqui i la seva banda han preparat. Les dates de presentació van augmentant i ben aviat podreu escoltar les 15 cançons d’amor …

L’equip està ja en marxa i la banda afinant els tambors, i les guitarres també. Arriba el moment de ballar.

ACP suonando tambure e chitarre dal 2013

“Tinc un disc nou: amb cançons molt meves. Fet a casa, amb llibreta, llapis i mètode”. Miqui Puig ens diu això i ho deixem tot per escoltar el seu darrer treball. No sabem que ens trobarem però alguna cosa ens diu que ens agradarà. Pressentim que el títol “15 canciones de amor, barro y motores”, no ens fallarà i ens toparem amb 15 cançons sinceres, directes e infal·libles. No haurem d’esperar massa per comprovar-ho perquè El Segell editarà el disc-mixtape-cassete les properes setmanes.

De moment escoltem sense parar “Raros”, avançament de l’àlbum publicat a finals del 2018 com una declaració d’intencions inspirada en l’acte diari de ser diferent davant la norma. “Soy gay, soy nazi” es convertirá molt possiblement en una de les tornades mes corejades en els concerts de presentació, entre ells, el del Vida Festival anunciat aquesta mateixa setmana.

Als concerts en directe Miqui Puig s’acompanyarà un altre cop de l’ACP (Asociación Cicloturista Puig), els seus fidels escuders que li faran costat per plasmar en directe el so de la seva propera mixtape. Bé. Mixtape, mixtape… No. “mes aviat ha acabat sent una cinta d’aquestes que graves a aquells a qui mes estimes”, diu. Doncs encara ens agrada més