Notícies

KOKO-JEAN & THE TONICS – Nou artista Buenritmo 2019

Koko-Jean & The Tonics os propone lo mejor de cuatro mundos musicalmente distintos en una sola bomba llena de Soul,ritmo y Groove. La banda está compuesta por Koko-JeanAnton JarlVictor Puertas y Dani Baraldés, cuatro de los músicos más críticamente aclamados de la escena  barcelonesa.

Koko-Jean & The Tonics es la nova banda de Soul/Blues de Barcelona que us proposa el millor de quatre mons musicalment diferents en una sola bomba plena de soul, ritme i groove. La banda esta formada per Koko, Anton Jarl, Victor Puertas i Dani Baraldes, quatre dels musics mes críticament aclamats de l’escena barcelonina.

Com a front-woman tenim a Miss Koko-Jean Davis (excantant a The Excitements), petitona i delicada a primera vista. Però no deixeu que les apariències us enganyin perquè Koko es un autèntic remolí a l’escenari. Tal com et pot commoure amb una balada o amb la cruesa del Blues, en sols uns segons pot fer pujar la temperatura amb el seu soul i rock’n’roll,

 A la bateria trobem a Anton Jarl (Los Mambo Jambo, The Ramblers). Un fera que ja coneixen els qui l’han vist en directe, posant potencia a cada beta amb el seu estil elegant i rocker al mateix temps.

 Dani “Patillas” Baraldés es el guitarrista camaleònic que et fa vibrar amb cada nota de la seva guitarra. Segur que l’has escoltat al llarg dels anys acompanyant a alguns dels artistes mes prolífics del país com Dani Nel·lo, Macaco, Jarabe de Palo o Rulo i la Contrabanda.

I finalment al Hammond trobem a Victor Puertas, un dels millors Blues-man de Barcelona, com ha demostrat tocant l’harmònica i les tecles a bandes com Vermut Time o amb Big Mama. El seu swing i el seu groove son peces essencials en aquesta banda.

Koko-Jean & The Tonics ja son aquí. Preparats per servir al públic una explosiva combinació de ritmes potents, cançons que s’enganxen i molt rock’n’roll. No esperis a que t’ho expliquin i comprova-ho tu mateix. Molt aviat als millor clubs i festivals!.