Notícies

THE SICK BOYS PRESENTEN EL SEU NOU ÀLBUM SO HOT!

Des del 20 de setembre ja està disponible So Hot!, el segon àlbum de The Sick Boys. La banda fundada a Barcelona el 2013 per joves amants del rock n’ roll clàssic i el rhythm and blues ens ofereixen un nou decàleg de cóm filtrar i refrescar les influències de Ray CharlesLittle RichardBo DiddleyFats Domino o Screamin’ Jay Hawkins.

A So Hot!, el grup ha tornat a comptar amb la producció de Dani Nel·lo, i ha aprofundit en les arrels d’una rica amalgama de gèneres de la música americana, donant-li a cadascun dels seus talls un caràcter propi. Des de peces més mogudes com ‘It Ain’t The Rhythm’ a més fosques com ‘You Put a Spell on Me’

El disc està disponible en CD i en vinil negre a les botigues, a totes les plataformes digitals, i en una edició especial de 100 unitats en vinil de color a la nostra web i als concerts del gup.

The Sick Boys ja tenen confirmades aquestes dates de presentació:

12 d’octubre – Vulcan Rockers Festival (Tenerife)
16 de novembre – Sala Zero (Tarragona) – Entrades.
21 de novembre – Rock & Blues (Saragossa)
22 de novembre – Rock Palace (Madrid) – Entrades.
30 de novembre – Loco Club (València) – Entrades.