Notícies

LOS MAMBO JAMBO CELEBREN EL SEU 10º ANIVERSARI A L’APOLO

Los Mambo Jambo culminen avui la seva gira de 10º aniversari amb un concert molt especial a la sala Apolo de Barcelona.

Dani Nel·lo (saxo), Dani Baraldés (guitarra), Ivan Kovacevic (contrabaix) i Anton Jarl (bateria) han preparat una vetllada de celebració en la que interpretaran un repertori que recull les diferents facetes del grup, tocant primer com a quartet, i després desplegant el poder de la seva formació com Arkestra amb els seus dotze musics adicionals.

També comptaran amb algunes de les seves més estimades col·laboracions com la del guitarrista Mario Cobo, membre fundador de la banda, Mike Sanchez, amb qui mai han tocat junts a Barcelona, The Velvet Candles, que preparen una sorpresa molt especial, i fent una clucada d’ull a l’etapa de Taboo, l’explosiva ballarina de burlesque Havana Hurricane. Abans i després del show Selrac D.J. farà girar els plats.

Serà també l’última oportunitat de veure a Los Mambo Jambo com a quartet fins a finals de 2020; fins llavors estaran centrats en girar com a Arkestra.

Entrades disponibles en aquest enllaç.