Notícies

MIQUI PUIG COMPARTEIX UNA VERSIÓ D’ANTÒNIA FONT

Miqui Puig ha compartit una versió del grup mallorquí Antònia Font, enregistrada amb la Original Jazz Orquestra, per a la sèrie de singles digitals Coreomanía de Primavera Labels. Es trata de ‘Darrera Una Revista’.

Diu en Miqui: “El repertori de Canciones Que Hacen Bum! era increïble, i el somni d’un cantant pop com jo. Treballar amb una orquesta, la del Taller de Músics, la Original Jazz Orquesta. La llista de cançons era enorme, i els temes descartats a mida que passaven el dies fein mal. Per sort ‘‘Darrera Una Revista’  sempre era allà, serena, desitjant ser cantada ‘a lo gran’. Una d’aquelles cançons que cantava en la solitud del meu pis de solter, envejant aquelles coses petites que relatava la lletra. El Sr. Oliver en estat de gràcia compositiu. La vam gravar per mostrar l’espectacle i escoltada avui com a inèdita es pura mel, part de la meva història. La vaig cantar en acústic, amb l’orquestra i la vaig contagiar al meu entorn de treball. L’espectacle? Doncs un altre dels meus moments de no fortuna, només dos concerts, però memorables. Disfruteu ‘Darrera Una Revista‘, és una gran cançó. I d’això en parlem sempre”.

Pots escoltar-la a:
Spotify / Deezer / Tidal