Notícies

REGGAE PER XICS, ‘L’AVI MARINER’ DES DEL CONFINAMENT

En aquestes setmanes de confinament, des de Reggae Per Xics, la proposta per al públic familiar de The Penguins,no s’aturen i aposten per potenciar la creativitat des de casa. Per això, a través de les xarxes socials cada dia han publicat alguna proposta de manualitat relacionada amb l’univers de la banda, com gripaus blaus, dracs o coets. Tot plegat aprofitant materials que tenim per casa, com oueres, rotllos de paper higiènic o taps de suro. 

Ara també s’han atrevit amb fer música a partir d’instruments casolans i presenten una versió molt especial de la cançó de ‘L’Avi Mariner’, una de les clàssiques de la banda, gravada amb instruments musicals de joguina o fabricats per ells mateixos. 

Així, els vents estan fets amb ampolles d’aigua, les percussions estan fetes amb capses de joguines convertides en tambors, amb mobles de casa o les toca un nen petit, també hi ha una melòdica, un kazoo o un contrabaix fet amb capsa de sabates i cordill. El resultat el podeu veure en un vídeo que també donarà idees perquè nens i nenes provin de fer música amb estris i elements que tinguin a casa.

Una manera de potenciar la creativitat i la imaginació i de seguir cantant i ballant en temps de confinament.