Notícies

FUNDACIÓN TONY MANERO PUBLIQUEN ‘DISCO PARA ADULTOS’

Des de divendres passat ja està disponible Disco Para Adultos, el nou treball de la Fundación Tony Manero. Una tornada a la vessant més ballable 
del grup després de l’intimista Lugares Comunes.

Deu cançons que evoquen al so disco del Boogie de principis dels 80, on els sintetitzadors conviuen amb els arrenjaments de vents ampul·losos, i les guitarres marquen el ritme sobre l’omnipresent bombo a negres. I a on, com sempre, Paquito Sex Machine brilla amb el seu registre soul, Miguelito Superstar posa el flow, i el guitarrista Lalo López ejerceix de vocalista a dues cançons.

Una FTM madura reflexa amb humor i ironia, però també d’una manera entranyable i propera, les contradiccions intrínsiques de fer-se gran i seguir sent un disco-adicte empedreït. I sense oblidar que l’objectiu és divertir i fer moure els culs de la gent.  

El disc hi trobem també dos cantants convidats d’alçada dins del panorama soul i funk actual: l’australià Joel Sarakula a ‘Words’ i el fenòmen funk surgit de L’Havana, Cimafunk, a ‘Musicofilia’. També han comptat amb José Luís Pardo, ex-membre de Los Amigos Invisibles i productor de renom a l’escena musical llatina afincat a NYC, com a productor i co-compositor del tema amb aires house ‘Se Acabó Lo Que Se Daba’.

Disco Para Adultos està disponible a la nostra botiga online en format CD
i en edició limitada de 100 unitats en vinil blanc

I també a les plataformes digitals: