Notícies

FUNDACIÓN TONY MANERO, DARRERS CONCERTS A MADRID I BARCELONA. ENTRADES JA A LA VENDA.

El setembre de 2020, cinc mesos després d’haver publicat el seu darrer treball, Disco Para Adultos, Fundación Tony Manero anunciaven el seu comiat. Tot i que aquest anunci arribava en un moment en el que seguiem inmersos en la crisi provocada per la COVID-10, el grup ja havia prés la decisió abans de gravar el seu últim disc.

Després de 25 anys de carrera, durant els quals s’han convertit en el grup de referència de l’escena disco i funk estatal gràcies al seus deu discos i centenars de concerts, els seus components volen ara centrar-se en altres projectes i àmbits relacionats amb la música.

Però naturalment, el grup vol despedir-se del seu públic de la manera que millor saben, fent-lo ballar un cop més amb el seu potent directe. La gira batejada com ‘El Último Baile de Fundación Tony Manero’ va arrencar el 2021 i arribarà a la seva fi l’octubre de 2022 amb dos concerts molt especials:

– Divendres 21 d’octubre a la sala Mon Live de Madrid. Entrades.
– Divendres 28 d’octubre a la sala Apolo de Barcelona. Entrades.

Les entrades ja estan a la venda a un preu de 17 € (+gastos) l’anticipada mitjançant la web Musikaze.com. El preu a taquilla será de 20 €.

“Volem treballar a fons per oferir el millor show possible, per fer d’aquest darrer ball de la Fundación Tony Manero quelcom per recordar”, diu el seu guitarrista Lalo López. No tenim cap dubte que així serà.