KOKO-JEAN & THE TONICS

KOKO-JEAN & THE TONICS
Biografia

Koko-Jean & The Tonics us proposa el millor de quatre móns musicalment diferents en una bomba plena de soul, ritme i groove. La banda està formada por Koko-JeanAnton JarlVictor Puertas i Dani Baraldés, quatre dels músics més aclamats per la crítica de l’escena barcelonina.

Com a front-woman tenim a Miss Koko-Jean Davis (ex cantant de The Excitements). Menuda i delicada a primer cop d’ull, no et deixis enganyar per la seva aparença, perque Koko es un remolí a l’escenari. De la mateixa manera que et pot conmoure amb una balada o la cruesa d’un blues, pot fer-te pujar la temperatura en uns segons amb el seu rock’n’roll i soul.

A la bateria tenim a Anton Jarl (Los Mambo Jambo, Rambalaya, Flamingo Tours). La fera que tots coneixem posa potència a cada beat amb el seu estil elegant i a la vegada rocknroller.

Dani “Patillas” Baraldés és el guitarrista camaleònic que et fa vibrar amb els udols de la seva guitarra. És molt probable que l’hagis escoltat amb Los Mambo Jambo o acompanyant a  Dani Nel·lo, La Banda del Zoco, Macaco, Jarabe de Palo o Rulo y La Contrabanda.

I per últim tenim al Hammond a Victor Puertas, un dels blues-men y armonistes més reconeguts de Catalunya. El seu swing i groove és una peça essencial per a aquest grup. El podeu veure tocant blues amb grups com Suitcase Brothers, Big Mama Montse,  Vermut Time i molts artistes internacionals.

Koko-Jean & The Tonics debuten discogràficament el febrer de 2020 amb el seu EP Hairwhip, produït per Dani Nel·lo, i l’octubre d’aquell mateix any el saxofonista participa com a convidat a l’EP Please Mr. Milton, un homenatje a Little Milton amb tres versions del millor rhythm&blues.

A l’octubre de 2021, el grup publicarà el seu primer llarga durada, Shaken & Stirred, que inclou 12 temes nous -la majoria propis i alguna versió- enregistrats a Feelback Studio de Barcelona, amb Marc Tena Aguade (The Excitements, Tea Servants, Nu Niles…) fent-se càrrec de la producció i les mescles

Com a primer single, el grup va llençar ‘Pattin’ Juba’, un tema inspirat en el Juba, una dansa tradicional d’origen africanà-haitià , la funció del qual era purgar l’espirit. El segon single és la divertida ‘Never Said No’.

Amb el suport de l’Institut Ramon Llull

Des de setembre de 2021 la contractació de Koko-Jean & The Tonics a França
corre en exclusiva a càrrec de Pascal Delmas de Bluz Track Productions.