Allò Que No Sona és un podcast presentat per Koko-Jean Davis i Jordi Ramírez, on repassem les trajectòries i experiències de persones que formen, o han format part, de la industria musical catalana.

Episodi 7: En aquest episodi parlem amb l’Albert Mas, soci i director de l’empresa FM espectacles, i actual gerent d’ARC. I també amb el seu pare, Antoni Mas, músic, director d’orquestres i compositor, i membre del Consell Directiu de l’AIE.

Episodi 6: En aquest episodi ens interessem per la tasca que es fa des de la xarxa de les Cases de la Música. En parlem amb la Núria Segovia i l’Eduard Bacardit, responsables de les cases de Terrassa i L’Hospitalet de Llobregat respectivament.

Episodi 5: Entrevista amb la Glòria Castellví. Amb ella parlem de la seva trajectòria de més de 25 anys a a RGB Music, on ha treballat en diferents departaments, des de la producció tècnica de les gires de Sopa de Cabra o Els Pets, a l’organització del Festival Senglar Rock.

Episodi 4: Entrevista amb l’Alfred Crespo, periodista musical i codirector de la revista Ruta 66, editor i director de l’editorial 66 rpm,  (ex-) promotor de concerts i també director comercial de Pennywise, una de les empreses que a nivell nacional s’ocupa de proporcionar personal en grans esdeveniments musicals.

Episodi 3: Entrevista amb l’Eneida Fever, responsable de la promoció d’de segells, festivals i d’altres projectes musicals, i també organitzadora de festes i concerts.

Episodi 2: Entrevista amb en Ricard Ardèvol, ex president d’ARC (Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya).

Episodi 1: Entrevista amb l’Eva Faustino, gerent de l’Apecat, (Associació de Productors i Editors fonogràfics i videogràfics de Catalunya) i membre de la Acadèmia Catalana de la Música.També podeu escoltar el podcast a través de Spotify i Ivoox

Amb el suport de ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals).