Allò Que No Sona és un podcast presentat per Koko-Jean Davis i Jordi Ramírez, on repassem les trajectòries i experiències de persones que formen, o han format part, de la indústria musical catalana.

Episodi 15: Acabem la primera temporada del podcast xerrant amb la Marta Mei, actual Coordinadora de Difusió Cultural del Centre Cultural Albareda, a Barcelona. Amb ella parlem sobre el seu pas per Razzmatazz i Exits Management, i les seves experiències treballant a festivals com el Creamfields o el Clownia.

Episodi 14: Parlem amb Javier García, un autèntic tot terreny de la indústria, que ha tocat tots els pals de la professió i ha treballat amb artistes de tots els estils tant a nivell nacional com internacional. Amb ell xerrem sobre els seus inicis a Doctor Music, The Project, i Bad & Company, el seu pas per l’Institut Municipal Barcelona Espectacles, la creació de Music Bus, o la seva inquietuts com a docent.


Episodi 13: La nostra convidada és la Montse Portús, qui porta 35 anys sense interrupcions treballant al Mercat de Música Viva de Vic. Amb ella parlem de la seva carrera i  de l’evolució que ha viscut la Indústria musical i en especial de les Fires i Mercats.

Episodi 12: Parlem amb Martí Marfà, actual director de la Fira de Vilaseca, i anteriorment en d’altres llocs dins o relacionats amb la industria, tant a nivell públic  com privat. Ha estat tècnic de cultura de l’Ajuntament de Mataró i ha treballat al Taller de Músics, però també per entitats i institucions culturals, com La Casa Musicale de Perpinyà, la Fira Mediterrània o L’Auditori.

Episodi 11: Em aquest episodi parlem amb l’Anna Romeu, responsable de Primavera Labels, el segell discogràfic de Primavera Sound, i amb una llarga trajectòria en el món de la promoció musical i la producció de concerts en empreses com BCore, Vesc o el LEMFestival.

Episodi 10: En aquest episodi conversem amb en Txarly Brown, que s’autodefineix com a dissenyador, col·leccionista i DJ, però que també ha tingut el seu propi segell discogràfic, ha escrit llibres sobre música, ha fet de promotor… Un home polifacétic a qui agrada parlar clar.

Episodi 9: En aquest episodi parlem amb en Josep Maria Dutrèn, director del Festival de Música Antiga dels Pirineus des de fa més d’una dècada, i amb una extensa trajectòria prèvia en entitats com l’ICEC, l’Auditori de Barcelona o l’Oficina de Difusió d’Espectacles de la Generalitat.

Episodi 8: En aquest episodi parlem amb en Francesc Viladiu, fundador de l’empresa Alter Sinergies de Banyoles, sobre la seva tasca al festivals Aphonica i Cantut, l’associació Xàfec o la Fira Mediterrània de Manresa.

Episodi 7: En aquest episodi parlem amb l’Albert Mas, soci i director de l’empresa FM espectacles, i actual gerent d’ARC. I també amb el seu pare, Antoni Mas, músic, director d’orquestres i compositor, i membre del Consell Directiu de l’AIE.

Episodi 6: En aquest episodi ens interessem per la tasca que es fa des de la xarxa de les Cases de la Música. En parlem amb la Núria Segovia i l’Eduard Bacardit, responsables de les cases de Terrassa i L’Hospitalet de Llobregat respectivament.

Episodi 5: Entrevista amb la Glòria Castellví. Amb ella parlem de la seva trajectòria de més de 25 anys a a RGB Music, on ha treballat en diferents departaments, des de la producció tècnica de les gires de Sopa de Cabra o Els Pets, a l’organització del Festival Senglar Rock.

Episodi 4: Entrevista amb l’Alfred Crespo, periodista musical i codirector de la revista Ruta 66, editor i director de l’editorial 66 rpm,  (ex-) promotor de concerts i també director comercial de Pennywise, una de les empreses que a nivell nacional s’ocupa de proporcionar personal en grans esdeveniments musicals.

Episodi 3: Entrevista amb l’Eneida Fever, responsable de la promoció d’de segells, festivals i d’altres projectes musicals, i també organitzadora de festes i concerts.

Episodi 2: Entrevista amb en Ricard Ardèvol, ex president d’ARC (Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya).

Episodi 1: Entrevista amb l’Eva Faustino, gerent de l’Apecat, (Associació de Productors i Editors fonogràfics i videogràfics de Catalunya) i membre de la Acadèmia Catalana de la Música.També podeu escoltar el podcast a través de Spotify i Ivoox

Amb el suport de ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals).