ROBLES porta la seva gira “Melódico” a Espanya 2015 ago 31

ROBLES, projecte musical del artista mexicà emergent Ricardo Robles, representant del corrent conegut com neobolero, presentarà oficialment el seu nou àlbum d’estudi “Melódico” (Casete México, 2015) a Espanya.
Madrid, Valencia, Barcelona i Bilbao son les ciutats que conformen aquest primer tour per la península. Per totes les dates formarà tàndem amb la banda madrilenya Mäbu, liderada per María Blanco, amb qui va realitzar una col·laboració a “Estando contigo”, una de les cançons de “Melódico”.


Sobre “Melódico”
El disc deu el seu nom al ús predominant de la melodia al llarg de totes les cançons: les veus, la forta presència del neobolero, les figures harmonitzades de les guitarres elèctriques. A “Melódico” els temes mantenen un mateix fil conductor: les seves lletres expliquen vàries etapes d’una relació. Estan inspirades en una mateixa dona i toquen temes comuns de qualsevol vida en parella: la atracció a “Me puede”, la por a estimar sense que ens estimin de tornada a “Quiéreme”, la seducció sensualitat a “Mujer elegante”, la ironia de ser escriptor i feliç a “destrózame”, la por a perdre al ser estimat a “Estando contigu”, la èpica promesa d’una vida compartida a “Dos amantes”. Escoltar “Melódico” de principi a final és un viatge per les meravelles, ensopegades, pors i la complexitat de una relació amorosa.
El disc està distribuït a  Mèxic pel segell Casete. En format digital està disponible per escolta i compra a totes les plataformes habituals.

Sobre ROBLES
ROBLES és el projecte artístic del músic i productor mexicà Rodrigo Robles. Va començar la seva carrera musical com a solista l’any 2012 amb el llançament del seu EP homònim. Va trobar en les xarxes socials una eina extraordinària per promocionar la seva música i mantenir una relació propera amb els seus seguidors. Al 2013 va aconseguir els recursos per la producció del seu segon disc a través d’una plataforma de crowdfunding. El va anomenar “El disco verde” per estar editat en un packaging sostenible fabricat amb suro i càmera de llanda reciclats. Aquell mateix any, la banda Jumbo el va convidar a produir una versió de la seva cançó “Dilata”, que va ser inclosa en la reedició del seu llegendari disc “Restaurant”. Ara mateix es troba promocionant el seu darrer disc, “Melódico”

MELÓDICO TOUR 2015

9 de septiembre - Café La Palma - Madrid
10 de septiembre - Victoria Accoustic - Madrid
11 de septiembre - dELUXE pop club - Valencia
12 de septiembre - Sala Monasterio - Barcelona
13 de septiembre - Cotton Club Bilbao

©BUENRITMO 2011 | LEGAL NOTICE