Los Mambo Jambo: single inédit pel Record Store Day // The Penguis: avançament del nou disc 2014 abr 15

Visca el vinil! Los Mambo Jambo es sumen a la celebració de la música en la xarxa de tendes de discos independents de Barcelona que tindrà lloc el proper 19 d’abril.
El col•leccionista de vinils, aquell qui porta tota la vida comprant discos, sap que ha de recórrer tots els racons, totes les petites tendes per trobar tresors. Son aquestes petites troballes les que l’alimenten musicalment. El Record Store Day és una molt bona ocasió per recolzar als establiments que son una cosa semblant a les tendes delicatesen dins la indústria de la música, indispensables per generar la cultura del disc de vinil.
El grup barcelonès Los Mambo Jambo es troben en la actualitat realitzant la gira de presentació del seu darrer disc “Impacto Inminente”, però el respecte i recolzament incondicional a les petites tendes de discos de la ciutat els ha impulsat a ficar-se a l’estudi a gravar un parell de temes inèdits per unir-se a la gran festa.
El single que presentaran amb varis mini-concerts a diferents tendes proposa un viatge per la jungla:

En la cara A, “La caza”, rescaten un tema que en principi havia d’incloure’s al seu segon disc però que durant el procés de gravació no va acabar de cuallar. Amb ocasió del Record Store Day, el grup l’ha gravat des d’un nou punt de vista, amb saxo baríton en comptes de tenor. Això li dona un timbre més greixós que empasta perfectament amb la guitarra sobre una base rítmica que retruny com una estampida.

A la cara B, “Safari” proposa una versió de The Treble Tones, un misteriós grup instrumental de finals dels 50’s que va crear aquesta petita joia junglesca. La percussió junt amb la línea de contrabaix, els riffs creuats de guitarra i un altre cop el saxo baríton, creant una atmosfera magnètica i calorosa.

El single sortirà a la venda al Record Store Day en edició limitada de 500 exemplars i el presentaran a les següents tendes:

Dissabte 19 d’abril: RECORD STORE DAY
17:00h. Surco (Travessera de Gràcia, 144)
20:00h. Revolver (Tallers, 11)
21:30h. Apolo Store (Nou De La Rambla, 107)

Aquesta setmana també podeu veure a Los Mambo Jambo a Ponferrada i Bilbao:

17/04/2014 PONFERRADA (Sala La Vaca) ENTRADES
18/04/2014 BILBAO (Kafe Antzokia) ENTRADES

-------------------------


Avui hem avançat les dues primeres cançons de “Shuffle, Cut & Deal”, el segon disc de The Penguins. Es poden escoltar a la revista digital EDR, junt amb un vídeo previ on el grup vol homenatjar als pioners del so jamaicà a casa nostre amb petites entrevistes a membres de Skatalà, Dr. Calypso, Malarians, La Thorpe Brass i The Cabrians

El disc estarà disponible a partir del 23 d’abril i la primera presentación tindrà lloc el 24 de maig a la sala Music Hall de Barcelona (ENTRADES)

©BUENRITMO 2011 | LEGAL NOTICE