Notícies

The Sick Boys acomiaden el 2018 amb una gira per sales.

Don’t Stop The X-Mas Tour es el nom de la gira amb la que tancaran el seu millor any des que es van formar com a banda.

Després del llençament del EP “Don’t Stop The Rock’n’Roll (Buenritmo, 2018) al març del 2018 i pel que van comptar amb Dani Nel·lo per la producció, The Sick Boys no han parat ni tenen intenció de fer-ho. Així que passades Festes i després dels grans àpats, els turrons i els excessos de familia,  tornen a pujar a la furgo per acabar l’any tocant 4 dies seguits.

Palencia, Madrid, Logroño y Bilbao seran les ciutats per les que passarà aquesta minigira on The Sick Boys presentaran el seu EP abans de començar ja al 2019 la preparació per la grabació a la primavera del seu segon LP, pel qui de nou tindran a Dani Nel·lo fent la feina de producció.

Les dates, ciutats i sales de “Don’t Stop The X-Mas Tour”

27.12 Palencia – Universonoro – ENTRADAS

28.12 Madrid – Rock Palace – ENTRADAS

29.12 Logroño – Stereo – ENTRADAS EN TAQUILLA

30.12 Bilbao – Rabba Rabba Hey, Auditorio Museo Maritimo – ENTRADAS

Bones festes a totes i tots!