Notícies

DANI NEL·LO PRESENTA ‘LOS SAXOFONISTAS SALVAJES VOL. II’

Dani Nel·lo presenta la continuació de “Los Saxofonistas Salvajes”, una aventura que reivindica el paper del saxo dins de la música popular en la seva faceta més visceral i subversiva. “Los Saxofonistas Salvajes Vol.II” es una proposta musical mes enllà de l’homenatge: Nel·lo explora l’essència del saxofonista salvatge i es recolza en ella per desenvolupar la seva pròpia veu. En aquest nou disc (Buenritmo Records, 2019) ofereix tretze gemmes en aquesta tradició saxofonística que Nel·lo entén com una cadena de músics de la que ell mateix es una baula contemporània.

El disc sortirà a la venda el proper divendres 8 de febrer i Dani Nel·lo, acompanyat per la formació de músics dels darrers temps, iniciarà les presentacions en directe al mes de març.

→ “Espectacle disponible a Programa.Cat” 

Escolta un avançament del nou disc, el segon tema, EMBRYO:

“Sempre m’ha cridat l’atenció aquest tema. Escrit per Illinois Jacquet i J.J. Johnson, va aparèixer publicat en un deu polzades de Shellac al 1949. Ho té tot. Una melodia encomanadissa, un intercanvi de solistes molt dinàmic i a mes, es ballable. Nosaltres l’hem bastarditzat i transformat a ritme de twist amb martell”. Dani Nel·lo.

 AVANÇAMENT PRIMERES DATES ‘LOS SAXOFONISTAS SALVAJES VOL. II’

17 de marzo – Terrasa * Picnic Jazz * Entrada lliure

28 de marzo – Madrid* El Sol * 22 hrs * Entrades

13 de abril  – Banyoles* Auditori *21hrs * Entrades 

20 de abril  – El Vendrell* Auditori  * 20:30hrs * Entrades