Notícies

FUNDACIÓN TONY MANERO PUBLICA EL SEU NOU SINGLE, ‘FEMME FATALE’

La Fundación Tony Manero publica el seu nou single ‘Femme Fatale’, una faula d’amor i submissió en clau Disco-Funk, que formarà part del seu proper treball Disco Para Adultos.

La historia d’una relació tòxica serveix com a leitmotiv per un nou ‘trencapistes’ de la banda Disco més important de l’Estat. Un tour de forcé sonor creat al voltant de la figura mítica de les femmes fatales del cine clàssic, dones amb una forta personalitat i carácter indomable que convertien els homes en titelles sota el seu influx. Però no són en realitat un símbol de l’empodarament femení i el desconcert que això suposa per l’home?

Un tall 100% Disco amb l’estil inconfusible de la Fundación Tony Manero: una base rítmica imparable, guitarres funk incombustibles, vents gloriosos en la més pura tradició del gènere i un so contemporani produït als Estudios Nación Funk, la llar del grup des de fa 20 anys. I com sempre, el Miguelito Superstar aportant el seu estil vocal inconfusible i el Paquito Sex Machine acompanyant a les segones veus.

‘Femme Fatale’ ja està disponible a les plataformes digitals:
Spotify / Deezer / Apple Music

Disco Para Adultos està disponible en pre-order a la nostra botiga online en format CD i en edició limitada de 100 unitats en vinil blanc.