Notícies

MIQUI PUIG I LOLA VAN UNEIXEN FORCES

El polifacètic Miqui Puig ha unit forces amb Lola Van, un nou i innovador servei, per oferir les seves sessions com a DJ.

Lola Van és una furgoneta clàssica Wolkswagen T2 reconvertida en una espectacular cabina de DJ que es pot desplaçar fins allà on sigui necessari perquè els assistents a un esdeveniment gaudeixin d’una experiència exclusiva.

A més, la seva versatilitat i adaptació a l’entorn la fan idònia per un moment en què els esdeveniments poden haver de canviar el seu format en funció de les mesures de seguretat per la COVID-19.

Una furgoneta màgica unida a l’excel·lent gust d’en Miqui Puig per barrejar ritmes i melodies de totes les èpoques tant per a que la gent balli, com per a ambientar i crear experiències sonores en aquests temps en què els assistents han d’estar asseguts.