Notícies

FUNDACIÓN TONY MANERO ENS DIRAN ADÉU AMB UNA ÚLTIMA GIRA

Tot principi té un final. Després de 25 anys de carrera, durant els quals s’han convertit en el grup de referència de l’escena disco i funk estatal, Fundación Tony Manero han decidit dir-nos adéu.

Tot i que aquest anunci arriba en un moment en el que encara estem inmersos en la crisi provocada pel COVID-10, el grup ja havia prés la decisió abans de gravar el seu darrer treball, Disco Para Adultos. Els seus components volen ara centrar-se en altres projectes i en altres àmbits relacionats amb la música.

Però naturalment, el grup vol despedir-se del seu públic de la manera que millor saben, fent-lo ballar un cop més amb el seu potent directe. La gira batejada com ‘El Último Baile de Fundación Tony Manero’ arrencarà el 2021. 

“Volem acabar el nostre camí amb una gira de comiat on la familia i l’amor pel treball seran els protagonistes”, explica el guitarrista Lalo López. “Una gira on les emocions estaran a flor de pell a cada concert, en els que repassarem totes les nostres etapes, tots els nostres discos. Volem treballar a fons per oferir el millor show possible, per fer d’aquest darrer ball de la Fundación Tony Manero quelcom per recordar”.