Notícies

INCORPOREM CORCS DRUM&ORGAN AL NOSTRE BOOKING

Estem molt contents d’incorporar els Corcs Drum&Organ al nostre booking. El duo de Barcelona format per Joan Sobrevals (orgue) i Oriol Cases (bateria) va publicar el seu primer disc, Una Altra Excepció, el passat 17 d’abril mitjançant Adarce Records.

Obrint les possibilitats d’aquests instruments, allunyant-los de les inèrcies i els vicis que durant anys havien acumulat, el duo ha aconseguit unes cançons fresques i actuals que beuen del rhythm & blues, el funk, el soul i molt més.

Sembla mentida que dos nois, amb les seves mans i els seus peus, siguin capaços d’oferir una música i uns concerts tan potents i ballables, com interessants de veure i sentir per aquells que es resisteixen a aixecar-se de la cadira.

Una proposta musical de Km 0 petita en format, però gran en espectacle.