Notícies

RABADÀB TORNEN AMB DOS NOUS SINGLES

Desprès de publicar Nadales Per Jamaicanes l’any passat, Rabadàb ens presenten dos nous singles: ‘Els Reis De L’Orient’ i ‘El Petit Vailet’. Un parell de cançons, que veuran la llum el dies 4 i 18 de desembre respectivament, on s’atreveixen a sortir estilísticament i instrumentalment del que fins ara havien fet en el seu format de quartet.

Els Reis De L’Orient’, el quartet fa ballar a ritme de calypso els tres reixos i els acompanyem en el seu viatge per la geografia de Rabadàb. Un petit divertimento lletrístic que va desgranant diveses poblacions i llocs representatius de l’imaginari del grup: sortint de Ponent fins a Vidreres, passant per Sant Celoni i tornant a casa.

A ‘El Petit Vailet’ els acompanyen l’Eduard Gener i els Trau a les veus; la secció de vents de The Penguins (Reggae Per Xics) a les contres i solos; i una introducció samplejada del grup vocal Quartet Mèlt.