Notícies

LOS MAMBO JAMBO PUBLIQUEN ‘EXOTIC RENDEZVOUS’

El cinquè àlbum de Los Mambo Jambo ja és una realitat. Tots els temes són originals i es van gravar durant tres a Barcelona a finals de febrer de 2021. La producció va anar a càrrec del Dani Nel·lo.

Exotic Rendezvous és una cita exòtica, una manera de reivindicar els paradisos perduts. Quan evoquem allò ‘exòtic’, parlem d’allò inaudit, del desconegut i d’allò excitant que cadascun porta dins, de llocs personals on descobrir, inventar i fantasejar amb totes aquelles referències culturals que hem anat absorbint durant les nostres vides.

Los Mambo Jambo han concebut aquest disc com un antídot contra la constant necessitat de la immediatesa, contra l’esclavitut de la rabiosa actualitat, contra la vida retransmesa en cada instant i contra l’excés d’informació propi del nostre present. Exotic Rendezvous s’erigeix com un espai on refugiar-nos de tota aquesta mediocritat. 

La portada es obra de l’artista i il·lustrador canadenc Ryan Heshka, un referent internacional que publica a capçaleres com Esquire, Vanity Fair, Playboy, The Wall Street Journal o The New York Times. La seva obra presenta semblances amb les composicions de Los Mambo Jambo. Ambdós beuen del pulp, del sci-fi y de la il·lustració dels 40 i els 50, però des de la contemporaneitat. Entre els seus fans más acèrrims del Heshka hi ha el David Lynch o el Chris Isaak.