Notícies

OBERT EL PREORDER DE LA NOSTRA COL·LECCIÓ DE SINGLES PEL 15 ANIVERSARI DE BUENRITMO

Buenritmo fa 15 anys i ho celebra mirant enrere, però amb un cert esperit kamizaze, editant una col·lecció de 10 singles de vinil de 7″ d’alguns dels artistes que han marcat el segell durant aquest camí cap a l’adolescència.

Hi haurà cançons inèdites, col·laboracions que mai van veure la llum en format disc, i música nova de grups icònics ja separats. Fa un mica de vertigen veure el catàleg de tots aquests anys, i encara més veure-ho tot junt. No sabeu el molt que hem disfrutat rebuscant colze a colze amb els grups per trobar aquestes joies. De moment ja podem anunciar la meitat dels singles:

Nu Niles. El grup d’en Mario Cobo, Ivan Kovacevic i Blas Picón és un referent de l’escena rock and roll des de mitjans dels 90. Van aconseguir tenir un so únic, allunyat del purisme, afegint al seu rockabilly primerenc elements del punk, el western o fins i tot tex-mex. El single tindrà dues cançons inèdites mai editades en cap format.

Fundación Tony Manero & OJO. Fundación Tony Manero porta vinculta a Buenritmo des d’abans que el segell existís i tot. El single comptarà amb dos dels temes que van tocar acompanyats per l’Original Jazz Orquesta a la sala Apolo de Barcelona el 2016, un moment dolcíssim per a un dels grups que més hem trobat a faltar en aquests mesos sense concerts.

Dani Nel.lo. ¡No us podeu ni imaginar el que és tirar-se de cap als inèdits del Dani Nel.lo! Publicarem dos dels seus temes, “Pomez Stone” y “Holly Zapatitos” inèdits en format físic des de fa més d’una dècada. Destinats a un 10″ que mai es va arribar a editar, per fi tindran la seva edició en vinil dins d’aquesta col·lecció.

Los Mambo Jambo & Big Jay McNeely. Durant els seus últims anys de vida, el rei del honkin va passar per la Península Ibèrica per gravar amb uns dels seus alumnes més aventatjats, Los Mambo Jambo. Inexplicablement aquestes gravacions havien quedat inèdites fins ara. El pot de les essències amb el saxofonista més salvatge de tots.

Binky Griptite & The Pepper Pots. Quan The Pepper Pots van fer el seu gir cap el soul de la mà del guitarrista dels Dap-Kings i l’Amy Winehouse, hi havia un últim caprici rondant pels seus caps: el Binky Griptite també era fan de la música jamaicana i li sabia greu desaprofitar aquesta vessant del grup. Junts van gravar una versió del Bob Marley per un disc nadalenc que mai va sortir. El tema per fi veurà la llum aquest 2021 junt amb una altra raresa del grup.

Sembla que no són temps per celebrar res, ni fer grans plans, però la veritat és que mirar enrere amb orgull i ‘donar-se una alegria’ és sempre un acte de primera necessitat.

Els singles formaran part d’una edició limitada de 500 exemplars i es podran adquirir mitjançant una suscripció o individualment. Els primers 150 estaran destinats a les suscripcions i seran vinils de color acompanyats d’una sorpresa exclusiva amb cada single pels qui comprin la colecció complerta, pero, sobre tot: tots aquests discos contenen algunes de les cançons que somniàvem editar fa 15 anys, música que ens manté desperts i amb ganes de seguir acumulant discos i records durant molt de temps.

Per aquells que compreu la col·lecció complerta, disposem de 3 opcions d’enviament:

Us enviarem tots els singles junts a finals de 2021 en un únic enviament. Durant l’any, a mida que anem publicant i distribuint cada single us avançarem els temes amb un descàrrega en mp3.

Us enviarem els singles en dues tandes al llarg de 2021. Durant l’any, a mida que anem publicant i distribuint cada single us avançarem els temes amb un descàrrega en mp3.

Us enviarem els singles en tres tandes al llarg de 2021. Durant l’any, a mida que anem publicant i distribuint cada single us avançarem els temes amb un descàrrega en mp3.

Els primers enviaments per aquells que opteu per 3 enviaments durant l’any es realitzaran a principis d’abril de 2021.

Pots fer la teva comanda de la col·lecció complerta en preorder en aquest enllaç.

També ja en preorder els primers tres singles per separat:

Nu Niles

Dani Nel·lo

Fundación Tony Manero & OJO

Moltíssimes gràcies pel vostre suport durant aquests 15 anys!