Notícies

FUNDACIÓN TONY MANERO REEDITEN EL SEU PRIMER DISC

Amb motiu del seu 20é aniversari, el proper 23 de juliol, Fundación Tony Manero reeditaran en vinil el seu primer disc d’estudi, Looking For La Fiesta. Editat el 2001 va a ser el disc que els va consagrar i els va donar a conèixer.

Aquesta reedició en gatefold presenta la remasterització feta a The Carvery (Londres) de les cintes originals, i arxiu fotogràfic inèdit de l’època.

Com a extra inclou un assaig escrit per Luis Hidalgo en el que glosa el procés pel qual una colla de joves absolutament desconeguts van aconseguir enregistrar un disc amb un productor estranger (Jon Caffery), un director musical i arreglista (Lorenzo Barriendos) i trenta músics a un estudi del més alt nivell (Musiclan).

Per aconseguir un vinil de la millor qualitat s’han sacrificat dos dels dotze talls en la versió en vinil, però portarà encartat la versió en CD amb tots els temes, a més de quatre versions demo d’algunes de les seves cançons.