Notícies

KOKO-JEAN & TONICS PRESENTEN NOU SINGLE I VIDEO, ‘PATIN’ JUBA’

Koko-Jean & The Tonics publiquen avui ‘Patin’ Juba’ com a single d’avançament del seu primer àlbum Shaken & Stirred. El ritme, la melodia i la lletra estan inspirades en el Juba, una dança tradicional d’origen africà-haitià , la funció del qual era purgar l’esperit.

La Koko-Jean van descobrir aquest ric llegat cultural quan investigava sobre el swampy blues i el blues africà. Tot això, junt amb l’avassagadora personalitat de la vocalista i l’excelència instrumental de la seva banda, conviu en aquest tema.

Shaken & Stirred contindrà 12 temes nous -la majoria propis i alguna versió- i es va enregistrar a Feelback Studio de Barcelona, amb el Marc Tena Aguade (The Excitements, Tea Servants, Nu Niles…) fent-se càrrec de la producció i les mescles. La masterització l’ha feta l’Alex Psaroudakis a Nova York.

El disc veurà la llum el proper 8 de octubre, i el grup ja té confirmades les primeres dates per presentar-lo: Girona (11 d’octubre), Marbella (15 d’octubre), Torrox (16 d’octubre), Vigo (23 d’octubre), Barcelona (10 de desembre), Tarragona (17 de desembre) i Lleida (18 de desembre).