Notícies

MIQUI PUIG PARTICIPA A L’HIMNE OFICIAL DEL CLUB DE FUTBOL AMETLLA

Miqui Puig ha participat en la creació de la lletra i música del nou himne oficial de l’equip del seu cor, el Club de Futbol Ametlla, junt amb la productora LAV Records. L’himne compta amb la col·laboració a les veus de David Repullés, Berta Gratacós i Pep Callau, i ha estat enregistrat i mesclat per Tomás Robisco als estudis Bucbonera Studios de Caldes de Montbui,

La cançó es va estrenar el passat 29 d’agost i ja està disponible a les diferents plataformes digitals.

“Tenia clar que ens calia un càntic, unes notes simples i efectives que poguessin ser ja nostres a la primera escolta“, ha explicat en Miqui. “L’himne del CFA és una peça d’estadi que no oblida tots els referents propis que fan del nostre club gairebé centenari peça clau del tarannà del poble”.

“El meu gust per l’estètica futbol-música britànic és present en un “stomper” de glam-rock que s’hauria de ballar també. Per acabar d’arrodonir el sentiment local vàrem partir de les notes de les parts de tres del ball de Gitanes i tot va encaixar”.