Notícies

THE PENGUINS, NOU VÍDEO DE ‘BOIRES I RETRETS I PRESENTACIÓ A BARCELONA

Aquest any el grup de Sant Feliu de Llobregat torna amb dos nous treballs; 4 Notes D’Amor[t], composicions de clar tall soul-pop britànic, i Jamaican Sessions, una particular versió d’artistes caribenys com John Holt, Peter Tosh o Jackie Opel. 

El primer inclou la cançó ‘Boires i Retrets’, tema oficial de la “Volta Ciclista Catalunya 2022” que van interpretar en directe a la gala emesa per Esports 3 el passat 9 de març, i de la qual ja pots veure el seu videoclip.

El proper 14 de maig, The Penguins faran la presentació dels nous EP’s a la sala Upload de Barcelona acompanyats de Corcs Drum&Organ. En acabat hi ha haurà festa post-concert a la sala B del Upload amb punxades de Pubilla Hilton, Los Retrovisores DJs, Argemí Pájaro Loco i Wisdom Link.

Les entrades ja estan a la venta en aquest enllaç.