Notícies

SOULFUL CHRISTMAS, L’ESPECTACLE NADALENC AMB KOKO-JEAN DAVIS I NACIÓN FUNK ALL-STARS

Soufful Christmas és l’espectacle nadalenc per a tots els públics presentat pel col·lectiu de música soul i funk Nación Funk All-Stars en el que, acompanyats per la veu i la presència imponent de la cantant Koko Jean-Davis, ens proposen un apropament al Nadal plé de ritme i groove.

Un show que recupera cançons de grans figures del Soul com Otis Redding, James Brown, Carla Thomas, Darlene Love o Rufus Thomas, dedicades a aquestes dates tan senyalades, però amb l’incofusible gust i ànima de la música afroamericana.

L’explosiva banda dirigida per en Lalo López (Fundación Tony Manero) compta amb alguns dels millors músics del país com en Marc Benaiges (Fundación Tony Manero, Copa Lotus), l’Àlex Badia (FTM), en Roger Martínez (Original Jazz Orchestra del Taller de Músics), el Guilliam Sons (Brodas Bros) i l’Héctor Moras (Chocadelia Internacional, Marina BBFace), i amb la Koko Jean-Davis com a estrella principal. 

Soulful Christmas oferiran els seus shows entre l’1 de desembre de 2022 i el 5 de gener de 2023.