Notícies

MIQUI PUIG PUBLICA EL SEU NOU DISC ‘MIQUI PUIG CANTA. VOL 7’

Després de posar-nos la mel als llavis amb els singles d’avançament ‘Cadera de mimbre, la leyenda’ i ‘Pors Puig’, en  Miqui Puig ha publicat el seu nou disc, Miqui Puig Canta Vol. 7., de la mà de Primavera Labels. Des del 1 de juliol està disponible en format digital, i properament es donarà a conèixer la data de la seva edició física.  

El Miqui Puig té una capacitat inèdita al pop estatal per acumular capes i unir generacions. El seu nou disc és un reflex del seu talent en nou cançons en les que es mostra més eclèctic que mai. Prova d’això és la varietat de convidats que aporten matisos i sabors: Queralt Lahoz, Irantzu Valencia (La Buena Vida), Ferran Palau, El Petit de Cal Eril i Harny Roots.

Amb una formació renovada de la seva banda, l’ACP, va presentar-lo al darrer Vida Festival a Vilanova i la Geltrú. Un aperitiu de la seva pròxima gira on a més de les noves creacions, també sonarà una selecció del seus millors temes acumulats en els darrers 30 anys.