Notícies

ARRENCA LA SEGONA TEMPORADA DEL NOSTRE PODCAST ‘ALLÒ QUE NO SONA’

Després d¡unes merescudes vacances d’estiu, avui tornem amb la segona temporada dl nostre podcast ‘Allò Que No Sona’. Al igual que en la primera, estarà presentat per Koko-Jean Davis i Jordi Ramírez, i es centrarà en conèixer l’experiència de persones que formen, o han format part, de la indústria musical catalana de les últimes dècades.

El convidat del nostre primer episodi és en Kike Colmenar,  director de diferents festivals com l’Altacústic, el Dixieland de Tarragona o el Tarragona Sona Flamenc, a qui vàrem entrevistar a l’última edició de la FIM de Vila-Seca.

Allà també vam xerrar amb altres convidats que podreu escoltar properament, així com els que entrevistarem en altres fires sectorials el Mercat de Música Viva de Vic, que se celebra aquesta mateixa semana, o la Fira Mediterrània de Manresa.

Esperem que gaudiu d’aquesta segona temporada, que podreu escoltar a diferents plataformes com Spotify, Anchor, Ivoox o Apple Podcasts. Us animen a subscrivir-vos-hi o ens deixeu un comentari en qualsevol d’elles.