Notícies

DONEM LA BENVINGUDA A LOS SAXOS DEL AVERNO

Los Saxos Del Averno s’incorporen a la cartera de grups de Buenritmo. Formats per l’Adrián Costa (The Criers, Los Reyes del KO…) a la guitarra i la veu, els teclas d’en Chavi Ontoria (Shirley Davis, María Guadaña…), el baterista Miguel Benito «PT» (Gatos Bizcos, Xoel López…) i amb tota la família saxofònica: Dani Niño (Freedonia, The Limboos…), Ariel Brínguez (Irakere, Chucho Valdés…) y Luis Verde (Niño Josele, Jerry González…), van publicar el seu primer disc Roasted Sinner el 2017.

Avui ja compten amb tres noussingles (‘Voodoo Shoes’, ‘Devil Inside’ y ‘Beatman’); un munt de concerts i reconeixements (AIE, Girando Por Salas, Premios MIN…); i una legió de seguidors a les seves espatlles.

El so dels Averno parteix del R&B dels anys 50 y cuina a foc lent les seves pròpies cançons. Una mena de R&B cavernós, flambejat amb tocs llatins i altes dosis de rock. Potser alguna vegada ja els hagis gaudit en la seva faceta de secció de vents acompanyant artistes com en Julián Maeso, Pájaro, The Limboos o Vinila Von Bismark… pero no hauràs tastat les autèntiques flames dels Averno fins que no els escoltis en solitari.