Notícies

TORNA EL SAX·O·RAMA

Desprès d’uns anys d’aturada torna el Sax·O·Rama, la trobada de saxofonistes de Rhythm and Blues a casa nostra ideada per Dani Nel·lo. Es celebrarà del 27 al 29 de gener i constarà de sis actuacions.

En aquesta primera edició post-pandèmica es recupera la programació en quatre ciutats de Catalunya (Barcelona, Banyoles, Olot i Viladecans) amb la voluntat de que en el futur s’amplii a altres localitats com s’havia fet anteriorment.

Sota el paraigues estilístic del Rhythm and Blues, Sax·O·Rama reuneix a músics amb llenguatges ben diferents, però amb unes arrels musicals comunes. Parlem del propi Dani Nel·lo, que actuarà amb la seva nova formació Dani Nel·lo + Organ Trio amb la qual ha publicat recentment l’EP Grand Prix, dels madrilenys Los Saxos Del Averno amb el seu R&B cavernós, amb tocs llatins i altes dosis de rock, i de la Barcelona Big Blues Band, que oferirà dues actuacions a la sala Jamboree amb convidats com el Spencer Savoy o el Pere Miró.

L’objectiu d’aquesta trobada es poder gaudir de diferents maneres d’interpretar; a vegades pròximes al jump blues, al rock’n’roll, al soul o al swing, però sempre amb l’energia del R&B. 
Aquestes són les dates:

27 de gener – Dani Nel·lo + Organ Trio
Banyoles (Auditori) – Entrades

27 de gener – Los Saxos Del Averno
Barcelona (Jamboree) – Entrades

28 de gener – Los Saxos Del Averno
Olot (Sala El Torín) – Entrades

28 de gener – Dani Nel·lo + Organ Trio
Viladecans (Atrium) – Entrades

28 de gener – Barcelona Big Blues Band. feat. Spencer Savoy
Barcelona (Jamboree) – Entrades

29 de gener – Barcelona Big Blues Band. feat. Dani Nel·lo, Pere Miró, Spencer Savoy
Barcelona (Jamboree) – Entrades