Notícies

NOVETATS DE RAMBALAYA, LOS MAMBO JAMBO ARKESTRA, DANI NEL·LO…

Us presentem les darreres novetats d’alguns dels nostres artistes: Rambalaya publiquen avui, 28 d’abril, el segon àlbum, Only In My Dreams. El grup comandat per la bateria del seu ideòleg i principal compositor, Anton Jarl, i completat per Jonathan Herrero a la veu, Pol Prats al saxo, David Pastor a la trompeta, Gerard Nieto als teclats, Héctor Martín a la guitarra i Matías Míguez al baix, ens ofereix un altre viatge apassionant a la música d’arrels americana rubricat amb grans cançons. Ja està disponible en format físic en CD i el pre-order del vinil a la nostra botiga online, a més de a les plataformes digitals. El grup presentarà el seu nou àlbum en directe el 13 de maig a la sala Razzmatazz 3 a Barcelona (entrades), el 2 de juny a la sala Gruta 77 de Madrid (entrades) i el 3 de juny al Rock&Blues Cafè de Saragossa (entrades).

A més, el seu debut homònim, publicat originalment el 2020, també estarà disponible per primera vegada en vinil a partir de la setmana que ve, però ja pots fer el pre-order.

També ja està obert el pre-order per a El Gran Ciclón, el nou disc de Los Mambo Jambo han gravat amb la seva formació XXL, Los Mambo Arkestra. L’àlbum veurà la llum al setembre, en edicions en vinil blau translúcid (limitat a 200 còpies), vinil en negre, i CD.

Properament també s’activarà el pre-order amb el nou disc de Dani Nel·lo, Los Saxofonistas Salvajes Vol. 3, en què es reunirà els millors temes dels dos volums anteriors juntament amb dues cançons inèdites.

Finalment, anunciar-vos que a partir del 5 de maig estarà disponible a les plataformes digitals un recopilatori amb les col·lecció de singles completa que vam publicar el 2021 per celebrar el nostre 15è aniversari. Encara queden còpies a la nostra botiga en on-line encara que de l’edició limitada en vinils de colors en queden poques. Fes el pre-save en aquest enllaç.