Notícies

LES TESTARUDES S’INCORPOREN AL ROSTER DE BUENRITMO

Tenim el plaer de donar la benvinguda a la familia Buenritmo a Les Testarudes, la banda femenina de ska, reggae i rocksteady que amb poc més d’un any de vida ja està sacsejant l’escena musical catalana.

Nou dones, d’entre 20 i 27 anys, de diferents indrets del país formen aquest projecte nascut al barri barceloní de La Bordeta de la necessitat de crear el seu propi espai dins d’estils tradicionalment dominats pels homes.

El grup va oferir el seu primer concert al darrer maig i des de llavors la seva agenda de concerts no ha parat de crèixer, oferint més d’una quarantena d’actuacions arreu de Catalunya.

Amb un repertori format per algunes de les seves cançons preferides d’artistes tan nacionals com internacionals dins d’aquest gèneres, Les Testarudes volen visibilitzar la imatge de la dona damunt dels escenaris, així com oferir un espai d’aprenentatge i coneixement sobre les dones intèrprets i compositores en la cultura musical jamaicana. O com resumeixen elles mateixes, “Nou ties xulísimes amb qui fer unes bones ballaruques”.

L’expectació que han aixecat queda palesa en peces com la que els ha dedicat TV3 en aquesta peça.