Notícies

JA DISPONIBLE EL VOL. II DE SOULFUL CHRISTMAS

El col·lectiu de música soul i funk Nació Funk All-Stars i la cantant Koko Jean-Davis han publicat el Vol. II de Soulful Christmas, el seu projecte nadalenc. Aquest nou 7″ en vinil, que inclou versions dels clàssics ‘What Christmas Means To Me’ i ‘Gee Wiz, It’s Christmas’, està disponible a la nostra botiga online. La versió digital també inclou una versió de ‘Santa Claus Is Coming To Town’.

Soulful Christmas compta amb una banda dirigida per Lalo López (Fundació Tony Manero) i formada per Marc Benaiges (Fundació Tony Manero, Copa Lotus), Àlex Badia (FTM), Roger Martínez (Original Jazz Orchestra del Taller de Músics), Guilliam Sons ( Brodas Bros) i Hector Moras (Chocadelia Internacional, Marina BBFace), i amb Koko Jean-Davis com a estrella principal.

Pots veure’ls en directe el 2 de desembre a El Morell, el 21 de desembre a Saragossa (Rock & Blues Café), el 22 de desembre a Barcelona (Marula Cafè), el 23 de desembre a Viladecans (Atrium)i el 29 de desembre a Cartagena. Més informació a la nostra agenda de concerts.