Notícies

‘ALLÒ QUE NO SONA’, MILLOR PROGRAMA MUSICAL ALS PREMIS ARC 2023

‘Allò Que No Sona’, el podcast realitzat per Buenritmo, ha estat escollit com a Millor Programa Musical de 2023 a la XXI edició dels Premis ARC. Jordi Ramírez va recollir el premi a la gala celebrada el passat dimecres 29 de novembre al Teatre de la Llotja de Lleida, en la que van actuar Ramon Mirabet, Alidé Sans, Maruja Limón i Julia Blum.

‘Allo Que No Sona’ és un programa d’entrevistes presentat per Jordi Ramírez i Koko-Jean Davis, amb producció de Jordi Meya, on es repassen les trajectòries i experiències de persones que formen, o han format part, de la indústria musical catalana en les darreres dècades.

Durant tres temporades ha comptat amb convidats com Eva Faustino, Enric Pedescoll, Carmen Zapata, Noemí Planas, Josep Maria Dutrèn, Txarly Brown, Nando Cruz o Pau Vargas.

Els seus 37 episodis estan disponibles a la web de Buenritmo, Spotify, Ivoox i altres plataformes digitals.

De dreta a esquerra: Jordi Ramírez, Koko-Jean Davis i Jordi Meya.

Altres guanyadors d’aquesta edició van ser The Tyets, La Mushkaa, Els 80 Principals, Festival de Porta Ferrada o Love of Lesbian.