Notícies

EL RUDE CAT JAMAICAN SOUNDS FESTIVAL TORNA A BARCELONA I S’AMPLIA AMB NOVES EDICIONS A MADRID I GASTEIZ

Els anglesos Bad Manners encapçalen el 𝐉𝐀𝐌𝐀𝐈𝐂𝐀𝐍 𝐒𝐎𝐔𝐍𝐃𝐒 FESTIVAL que el 2024 tindrà tres dates passante per sales de Madrid, Barcelona i Vitòria-Gasteiz. La banda va ser clau en el ressorgiment de l’ska a mitjans dels 70s segueix portant la festa allà on va. Amb ells estaran The Bandulus d’Austin, Texas, amb una fusió de l’ska tradicional, reggae i soul mentre estan pendents de publicar el 2024 el seu esperat quart àlbum. Per acabar ens captivaran The Utopians amb la fusió de rocksteady i funk. A Barcelona també s’unirà a ritme de ska, rocksteady, reggae i calypso un dels millors lletristes de l’escena musical catalana, Mr. Freak Ska.

Aquestes son les dates:
11 d’abril – RUDE MAD – Madrid (Sala Mon) – Entrades
12 d’abril – RUDE CAT – Barcelona (Paral·lel 62) – Entrades
13 d’abril – RUDE GAS – Vitoria-Gasteiz (Jimmy Jazz) – Entrades