CORCS DRUM&ORGAN

CORCS DRUM&ORGAN
Biografia

Corcs Drum&Organ o “cóm dos músics sonen com una banda de soul, funk i R&B?”

Sembla mentida que dos nois, amb les seves mans (i els seus peus) amb instruments dels 70 i els 80, siguin capaços de fer un concert potent, ballable, i interessant de veure i sentir per a aquells que es resisteixin a aixecar-se de la cadira.

A part de rebutjar la tecnologia digital, Joan Sobrevals és un organista que beu del so dels discos i la música de Booker T, Barbara Dennerlein, Jimmy Smith, Jackie Mittoo… Uns baixos funkys surten dels seus peus i sense pretencions virtuosístiques li fot amb les mans a aquells ritmes i melodies que no saps ben bé si et sonen o no.

Si hi ha una habilitat reservada a pocs privilegiats, és la capacitat de fer créixer les cançons cop a cop i compàs a compàs. Follower de grans bateristes com Nate Smith, Ringo Star, John Bonham i Brian Blade; Oriol Cases aplica els seus coneixements adquirits com a productor de techno, als seus més de 20 anys tocant la bateria amb músics de renom, per connectar les emocions del públic amb les emocions dels músics que toquen amb ell.

Compromesos amb l’aprofitament del recursos, i incòmodes amb els innecessaris expolis que es segueixen fent per mantenir un ritme de vida absurd, Corcs Drum & Organ s’arrisquen a recuperar una tecnologia obsoleta i menystinguda per demostrar que l’envelliment de les coses és subjectiu. Tot és pot reparar, i per això utilitzen instruments fabricats a Barcelona fa 40 ó 50 anys.

El seu primer disc, Una Altra Excepció (Ardace Records), està disponible des del 17 d’abril de 2020.