KOKO-JEAN & THE TONICS

KOKO-JEAN & THE TONICS
Biografia

Koko-Jean & The Tonics us proposa el millor de quatre móns musicalment diferents en una bomba plena de soul, ritme i groove. La banda està formada por Koko-JeanAnton JarlVictor Puertas i Dani Baraldés, quatre dels músics més aclamats per la crítica de l’escena barcelonina.

Com a front-woman tenim a Miss Koko-Jean Davis (ex cantant de The Excitements). Menuda i delicada a primer cop d’ull, no et deixis enganyar per la seva aparença, perque Koko es un remolí a l’escenari. De la mateixa manera que et pot conmoure amb una balada o la cruesa d’un blues, pot fer-te pujar la temperatura en uns segons amb el seu rock’n’roll i soul.

A la bateria tenim a Anton Jarl (Los Mambo Jambo, Rambalaya, Flamingo Tours). La fera que tots coneixem posa potència a cada beat amb el seu estil elegant i a la vegada rocknroller.

Dani “Patillas” Baraldés és el guitarrista camaleònic que et fa vibrar amb els udols de la seva guitarra. És molt probable que l’hagis escoltat amb Los Mambo Jambo o acompanyant a  Dani Nel·lo, La Banda del Zoco, Macaco, Jarabe de Palo o Rulo y La Contrabanda.

I per últim tenim al Hammond a Victor Puertas, un dels blues-men y armonistes més reconeguts de Catalunya. El seu swing i groove és una peça essencial per a aquest grup. El podeu veure tocant blues amb grups com Suitcase Brothers, Big Mama Montse,  Vermut Time i molts artistes internacionals.

Koko-Jean & The Tonics debuten discogràficament el febrer de 2020 amb el seu EP Hairwhip, produït per Dani Nel·lo, i l’octubre d’aquell mateix any el saxofonista participa com a convidat a l’EP Please Mr. Milton, un homenatje a Little Milton amb tres versions del millor rhythm&blues.

A l’octubre de 2021, el grup va publicar el seu primer llarga durada, Shaken & Stirred, que inclou 12 temes nous -la majoria propis i alguna versió- enregistrats a Feelback Studio de Barcelona, amb Marc Tena Aguade (The Excitements, Tea Servants, Nu Niles…) fent-se càrrec de la producció i les mescles

El 2022, el grup va estar girant per tota la Península (van ser seleccionats pels cicles Artistas En Ruta i Girando Por Salas) i França, i també van publicar un nou 7″ Sick & Tired amb dues cançons inèdites.

Amb el suport de l’Institut Ramon Llull

Des de setembre de 2021 la contractació de Koko-Jean & The Tonics a França
corre en exclusiva a càrrec de Pascal Delmas de Bluz Track Productions.