Los Mambo Jambo

Los Mambo Jambo
Biografia

LOS MAMBO JAMBO 

Després d’haver cel·lebrat els seu desè aniversari, i haver girat amb una formació de 12 músics per presentar el seu disc Arkestra, Los Mambo Jambo tornen al seu format de quartet al seu cinquè àlbum, Exotic Rendezvous. Tots els temes són originals i es van gravar durant tres a Barcelona a finals de febrer de 2021. La producció va anar a càrrec del Dani Nel·lo.

Exotic Rendezvous és una cita exòtica, una manera de reivindicar els paradisos perduts. Quan evoquem allò ‘exòtic’, parlem d’allò inaudit, del desconegut i d’allò excitant que cadascun porta dins, de llocs personals on descobrir, inventar i fantasejar amb totes aquelles referències culturals que hem anat absorbint durant les nostres vides.

Los Mambo Jambo han concebut aquest disc com un antídot contra la constant necessitat de la immediatesa, contra l’esclavitut de la rabiosa actualitat, contra la vida retransmesa en cada instant i contra l’excés d’informació propi del nostre present. Exotic Rendezvous s’erigeix com un espai on refugiar-nos de tota aquesta mediocritat.

DANI NEL·LO: Saxo
DANI BARALDÉS: Guitarra
IVAN KOVACEVIC: Contrabaix
ANTON JARL: Bateria

Amb el suport de l’Institut Ramon Llull