Allò Que No Sona és un podcast presentat per Koko-Jean Davis i Jordi Ramírez, on repassem les trajectòries i experiències de persones que formen, o han format part, de la indústria musical catalana.

Episodi 15 (2ª Temporada): Acabem la nostra segona temporada parlant amb el Sergio Marqués, director i un dels fundadors de la revista musical Mondosonoro. Amb ell parlem sobre l’evolució d’aquest mitjà al llarg de tres dècades, la seva expansió des de Barcelona fins a la resta de l’Estat, les seves festes Demoscópicas i quin és el futur de la premsa especialitzada. 

Episodi 14 (2ª Temporada): La convidada d’aquesta setmana és la Noemí Planas, CEO de WIN, l’organització internacional que representen a les associacions de música independent al món. Amb ella parlem sobre els seus inicis al segell Acuarela, la seva experiència coordinant el festival Tanned Tin, i també la seva tasca a UFI i Impala. 

Episodi 13 (2ª Temporada): Aquesta setmana parlem amb l’Ignasi Alluè perque ens expliqui el seu camí des de Tralla Records, una de les primeres discogràfiques independents de Barcelona especialitzada en el punk i el hardcore, fins a treballar actualment per una de les grans multinacionals del sector com director de D2C i Merch a Universal i Country Manager a Bravado.

Episodi 12 (2ª Temporada): En aquest episodi, enregistrat de nou al Teatre La Llotja de Lleida amb motiu dels Premis ARC 2022, tenim de convidat l’Iban Orobitg de OA2 Produccions de Cervera.  De fet, junt amb el seu germà Raül van rebre el premi ARC com a millor representant i agent de zona d’aquesta entitat a l’organització d’esdeveniments durant el 2020. Amb ell parlem sobre els seus inicis com a ajudant del seu pare, representant de l’Orquestra Volcán, i les particularitats de programar a les comarques de Lleida.

Episodi 11 (2ª Temporada): Aquesta setmana parlem amb la Laia Cubells, que des de l’any passat porta la direcció del departament de management i booking de SpeedMusic Management, però que porta una pila d’anys treballant en diferents àmbits de la indústria. Ens ho explica en aquest programa enregistrat al Teatre La Llotja de Lleida amb motiu dels Premis ARC 2022.

Episodi 10 (2ª Temporada): En aquest episodi parlem amb l’Enric Pedascoll de K Industria. Tot i que encara segueix en actiu, l’Enric ja forma part de la història de la música a la ciutat de Barcelona havent treballat amb el Gay Mercader, a Virgin Records, amb artistes com el Carles Santos, i moltes coses més que ens explica en aquesta interessant conversa.

Episodi 9 (2ª Temporada): Aquesta setmana ens visita la Judit Llimós, booker de The Project i directora artística del festival Guitar BCN. Amb ella parlem sobre el seus originals inicis dins de la indústria, primer a Fila 7, desprès treballant pel grup Mas I Mas, també del seu pas per l’Auditori, i finalment el seu fitxatge per The Project, empresa on encara segueix desenvolupant la seva tasca.

Episodi 8 (2ª Temporada): En aquest episodi us oferim la nostra xerrada amb la Raquel Bassas enregistrada al Mercat de Música Viva de Vic. Amb la Raquel parlem sobre el fascinant món dels grups tribut que tant bé coneix gràcies a la seva feina com a gerent de l’empresa Beba33, i també de la seva tasca com a presidenta d’ARC, l’ Associació Professional de Representats, Promotors i Mànagers de Catalunya.

Episodi 7 (2ª Temporada): Aquesta setmana us oferim una altra entrevista enregistrada al Mercat de Música Viva de Vic. Allà vam xerrar amb el Carles Conesa, actualment a Vida Records, però que al llarg dels anys ha treballat a segells com Houston Party, promotores com Cap Cap, sales com l’Apolo, així com a director artístic del festival BAM. Un tot terreny amb moltes coses que explicar.

Episodi 6 (2ª Temporada): Aquesta setmana ens visita el Francesc Xavier Sànchez, una de les persones amb més experiència en el món de la promoció. Amb ell parlem sobre els seus inicis a Edigsa, els seus anys a Nuevos Medios,  també de la seva faceta com a mànager d’artistes como Albert Plà o Jaume Sisa, i la seva tasca en festivals com el BAM, Fira Mediterrànea o Porta Ferrada.

Episodi 5 (2ª Temporada): En aquest episodi tenim com a convidada la Mireia Madroñero, una de les persones que ens vam trobar a l’última edició del Mercat de Música Viva de Vic. Amb ella parlem sobre la seva actual tasca a l’ICEC, i la seva llarga trajectòria que ha inclós parades al segell Sones, la promotora Sinnamon, o festivals com el Pop Arb o el White Summer, entre moltes d’altres coses.

Episodi 4 (2ª Temporada): La convidada d’aquest episodi és Carmen Zapata, gerent d’ASSAC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya), directora artística del cicle Curtcircuit, i fundadora i presidenta de MIM (Asociación de Mujeres de la Industria de la Música). Amb ella parlem sobre la situació de les sales desprès de la pandemia, i la seva trajectòria des del seus inicis al mític Depósito Legal fins a l’actualitat.

Episodi 3 (2ª Temporada): El nostre convidat d’aquesta setmana es l‘Albert Salvat de Produccions Submarines en un programa enregistrat de nou a la FIM de Vila-Seca. L’Albert ens explica el seus sorprenents inicis a la indústria musical, la seva tasca a la sala Lo Submarino de Rasquera i de Reus, i la seva entrada al món del management i la promoció de concerts.

Episodi 2 (2ª Temporada): Parlem amb Joan Vich, autor del llibre ‘Aquí Vivía Yo’, on explica la seva experiència de més de 20 anys a l’organtizació del FIB, Festival Internacional de Benicàssim. Amb ell també xarrem sobre els seus inicis DIY, el seu pas per Elefant Records, la seva faceta de promotor, periodista, i manager, i els diferents projectes en els que participa com el Monkey Week.

Episodi 1 (2ª Temporada): ¡Tornem amb la segona temporada! En aquest primer capítol us oferim una entrevista amb Kike Colmenar enregistrada a darrera edició de la FIM de Vila-seca. Amb ell xarrem sobre els seus inicis i la seva tasca com a director de diferents festivals com son l’Altacústic, el Dixieland de Tarragona o el Tarragona Sona Flamenc.

Episodi 15: Acabem la primera temporada del podcast xerrant amb la Marta Mei, actual Coordinadora de Difusió Cultural del Centre Cultural Albareda, a Barcelona. Amb ella parlem sobre el seu pas per Razzmatazz i Exits Management, i les seves experiències treballant a festivals com el Creamfields o el Clownia.

Episodi 14: Parlem amb Javier García, un autèntic tot terreny de la indústria, que ha tocat tots els pals de la professió i ha treballat amb artistes de tots els estils tant a nivell nacional com internacional. Amb ell xerrem sobre els seus inicis a Doctor Music, The Project, i Bad & Company, el seu pas per l’Institut Municipal Barcelona Espectacles, la creació de Music Bus, o la seva inquietuts com a docent.


Episodi 13: La nostra convidada és la Montse Portús, qui porta 35 anys sense interrupcions treballant al Mercat de Música Viva de Vic. Amb ella parlem de la seva carrera i  de l’evolució que ha viscut la Indústria musical i en especial de les Fires i Mercats.

Episodi 12: Parlem amb Martí Marfà, actual director de la Fira de Vilaseca, i anteriorment en d’altres llocs dins o relacionats amb la industria, tant a nivell públic  com privat. Ha estat tècnic de cultura de l’Ajuntament de Mataró i ha treballat al Taller de Músics, però també per entitats i institucions culturals, com La Casa Musicale de Perpinyà, la Fira Mediterrània o L’Auditori.

Episodi 11: Em aquest episodi parlem amb l’Anna Romeu, responsable de Primavera Labels, el segell discogràfic de Primavera Sound, i amb una llarga trajectòria en el món de la promoció musical i la producció de concerts en empreses com BCore, Vesc o el LEMFestival.

Episodi 10: En aquest episodi conversem amb en Txarly Brown, que s’autodefineix com a dissenyador, col·leccionista i DJ, però que també ha tingut el seu propi segell discogràfic, ha escrit llibres sobre música, ha fet de promotor… Un home polifacétic a qui agrada parlar clar.

Episodi 9: En aquest episodi parlem amb en Josep Maria Dutrèn, director del Festival de Música Antiga dels Pirineus des de fa més d’una dècada, i amb una extensa trajectòria prèvia en entitats com l’ICEC, l’Auditori de Barcelona o l’Oficina de Difusió d’Espectacles de la Generalitat.

Episodi 8: En aquest episodi parlem amb en Francesc Viladiu, fundador de l’empresa Alter Sinergies de Banyoles, sobre la seva tasca al festivals Aphonica i Cantut, l’associació Xàfec o la Fira Mediterrània de Manresa.

Episodi 7: En aquest episodi parlem amb l’Albert Mas, soci i director de l’empresa FM espectacles, i actual gerent d’ARC. I també amb el seu pare, Antoni Mas, músic, director d’orquestres i compositor, i membre del Consell Directiu de l’AIE.

Episodi 6: En aquest episodi ens interessem per la tasca que es fa des de la xarxa de les Cases de la Música. En parlem amb la Núria Segovia i l’Eduard Bacardit, responsables de les cases de Terrassa i L’Hospitalet de Llobregat respectivament.

Episodi 5: Entrevista amb la Glòria Castellví. Amb ella parlem de la seva trajectòria de més de 25 anys a a RGB Music, on ha treballat en diferents departaments, des de la producció tècnica de les gires de Sopa de Cabra o Els Pets, a l’organització del Festival Senglar Rock.

Episodi 4: Entrevista amb l’Alfred Crespo, periodista musical i codirector de la revista Ruta 66, editor i director de l’editorial 66 rpm,  (ex-) promotor de concerts i també director comercial de Pennywise, una de les empreses que a nivell nacional s’ocupa de proporcionar personal en grans esdeveniments musicals.

Episodi 3: Entrevista amb l’Eneida Fever, responsable de la promoció d’de segells, festivals i d’altres projectes musicals, i també organitzadora de festes i concerts.

Episodi 2: Entrevista amb en Ricard Ardèvol, ex president d’ARC (Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya).

Episodi 1: Entrevista amb l’Eva Faustino, gerent de l’Apecat, (Associació de Productors i Editors fonogràfics i videogràfics de Catalunya) i membre de la Acadèmia Catalana de la Música.També podeu escoltar el podcast a través de Spotify i Ivoox

Amb el suport de ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals).