PRECOMANDA – Les comandes s’enviaran a partir del 25 d’octubre.

A la primavera de 2009, els membres de Los Mambo Jambo van iniciar els primers contactes per tocar junts. Aquests quatre músics amb diferents bagatges es van ficar de ple en el terreny del rock & roll instrumental fins a crear el que ells mateixos van batejar com ‘So jambofónico’, una mena de recepta musical on es combinaven el rhythm & blues, el surf i el swing. Des del principi era obvi que hi havia “alguna cosa”, que s’havia encès la metxa d’una bomba que esclataria quan pugessin a l’escenari. Finalment va passar: quan van presentar el projecte, l’energia i la comunió entre grup i públic es va desencadenar. D’aquest episodi fa ara 10 anys.
Per celebrar el seu desè aniversari, Los Mambo Jambo es miren al mirall, revisen els diaris de bitàcola i decideixen explorar el seu propi material. Sota aquesta nova mirada, han escollit un repertori ideal d’entre les seves composicions, un repertori amb el qual la banda se sent plenament identificada per reinterpretar, de manera inaudita, amb el reforç de dotze músics. Així doncs, al quartet habitual se li sumen cinc saxos, una secció de sis metalls i una guitarra addicional. ¡Semblant arsenal sònic només pot desencadenar una hecatombe Jambofónica!
La premissa a l’hora d’afrontar aquest repte ha estat que Els Mambo Jambo no perdin gens de l’energia concentrada a la qual tenen acostumat al públic, si no tot el contrari: els arranjaments han potenciat les composicions originals per oferir un disc de impacte.
Dani Nel·lo, Ivan Kovacevic, Dani Baraldés i Anton Jarl celebren així els 10 anys de Los Mambo Jambo sobre els escenaris amb una proposta insòlita i ambiciosa.