Cinc anys després de consolidar la seva formació actual, The Sick Boys presenten el seu segon treball discogràfic. “Dont Stop The Rock’n’Roll” (Buenritmo Records, 2018) és el nou EP dels barcelonins, que en aquesta ocasió han comptat amb Dani Nel·lo per a la producció del disc, gravat en els estudiós Medusa de Barcelona i amb la col·laboració del propi Nel·lo al saxo en 3 dels temes.

Amb les mateixes influències que en els seus inicis però amb l’experiència d’un any 2017 que els ha portat ja per escenaris de tot Espanya en una extensa gira, The Sick Boys continuen combinant anglès i castellà en les seves cançons, totes originals.

“Do not stop the rock’n’roll” deu la inspiració de les seves sols a Chuck Berry ja Jerry Lee Lewis mentre que “L’Huracà” recorda als ritmes utilitzats per Bo Diddley i s’inspira en els ritmes més propers al R & B utilitzats per Ray Charles a la fi dels 50.

“Takin ‘Out The Trash” és un tema a l’estil Boogie Woogie dels anys 30 i l’última cançó del disc, “L’home del frac” s’inspira en el cinema negre dels anys 40 i 50 amb un so proper al de les guitarres del swing dels anys 30.