Amb “Ballant sobre la lluna” The Penguins / Reggae per Xics estrenen espectacle i comencen una nova aventura, que amb el combustible dels ritmes jamaicans, farà viatjar al públic més enllà de les estrelles.

La nova Gira suposa l’estrena del 4t disc del grup, on continuen arreglant cançons del repertori tradicional infantil i, per primera vegada, també incorporen composicions pròpies. Partint de l’estació espacial “Kingston” i amb l’ajuda del coet RPX-1 visitaran diversos plantes descobrint cançons, ritmes i instruments en un viatge interestel·lar ple de música i diversió.

Reggae per Xics va néixer fa 6 anys de la mà de The Penguins, una banda de 10 músics que amb 4 discos i centenars de concerts mantenen la seva proposta on música, humor i pedagogia es donen de la mà per fer que un concert de Reggae per Xics converteixi en una experiència inoblidable per a totes les edats.

Durant aquests anys han tocat en centenars de sales, teatres i festivals de tot, a més de guanyar un premi ARC en la categoria de “Millor espectacle per al públic infantil i familiar” en l’any 2015.