Edició limitada a 300 unitats especial Record Store Day 2017

L’any passat 2016 Fundación Tony Manero va celebrar 20 anys de recorregut amb un EP homenatge a la música disco feta a Espanya (i en espanyol) anomenat Very Important Discoteques. Ho va fer per la porta gran comptant, entre altres coses, amb la col·laboració del mític duet disc, Baccara, el duet grup espanyol de disc music amb més èxit al planeta. Un any després tanquen els fastos del seu aniversari editant un tiratge limitat en set polzades de dues remescles d’aquest EP.

D’una banda trobem la revisió que Rayko fa de “Dame Un Poco De Tu Amor”, l’original de Juan Carlos Calderón en el qual participen Baccara. El capo de Rare Wiri baixa el tempo de l’original donant més pes al tema i posant les guitarres en primer pla per crear un groove hipnòtic i sexy sobre el qual les veus de Baccara flueixen sense esforç.

En l’altra cara és Miguelito Superstar, un dels cantants i productors del grup, qui s’encarrega de donar el tractament dub a la seva versió de el clàssic de Ràdio Futura “Dance Usted”. Un baix sintètic, una vella caixa de ritmes Elka i un munt de delay de cinta asseguren la diversió.

Aquest single d’edició limitada surt coincidint amb el Record Store Day 2017 i en ell es donen cita el duet vocal més important, la millor i més longeva banda i el productor més de moda de la música disco espanyola. Pur Spanish Disc Royalty !!