Amb motiu del RSD 2016, Dr Calypso ens presenten un disc de “rareses” diverses de les moltes acumulades per la banda en els seus 27 anys de trajectòria.
Compilat pel guitarrista del grup, Jordi Manyà, qui també signa les notes interiors, aquest disc ens ofereix temes provinents de maquetes, cares B de singles, sintonies, recopilatoris i directes. Alguns dels temes veuen per primera vegada la llum.

Ordenat de forma cronològica, el disc s’obre amb una versió primerenca de “Mango” de l’any 1991 inèdita fins ara. Segueixen un parell de versions de Linton Kwesi Johnson gravades a l’any 92 pera un recopilatori en homenatge a lkj.

Més endavant trobem tres cançons provinents de singles (Special Girl, Mr. Farlops i Can not Stand Alone) i que en el seu moment no apareixien en cap àlbum.

La cara B s’obre amb “Ritmes i Sons” i “Un nou Motiu”, tots dos compostos com sintonia i tema oficial del Festival de Joves Europeus de l’any 1998. Aquests dos temes tan solament apareixen en els CD regalats als assistents al festival.

Els segueix “A pèl”, un altre encàrrec al grup, en aquest cas per la sintonia del programa homònim emès per TV3 l’any 2002.

El disc continua amb la versió de “Now that we I’veu found love” via Third World gravada en directe en el concert de 20 aniversari del grup amb la col·laboració de membres de la Fundació Tony Manero.

L’últim tema és una versió instrumental de la cançó “Mr. Hapiness “del disc del mateix títol, gravada pel saxofonista de Saktalà i The Fenicians Natxo Romero.

El disc ha estat masteritzat per Mike Mariconda i compta amb el disseny de Txarly Brown, grafista del grup des dels seus inicis.

Dr. Calypso “Rarities” (Buenritmo Records, 2016) es presenta en vinil transparent en edició limitada a 500 còpies.