Notícies

DANI NEL·LO PRESENTA EL SEU NOU PROJECTE ‘DANI NEL·LO + ORGAN TRIO’

Des de finals dels anys 50, saxofonistes de rhythm&blues i de jazz es van associar amb organistes per cuinar un nou so. El que aconseguiren plegats va ser una sonoritat molt potent amb pocs elements. Ràpidament aquestes formacions van proliferar i van omplir clubs i sales de ball. 

Inspirant-se en elles, el barceloní Dani Nel·lo ha estat treballant en un nou projecte amb noves composicions i una nova formació amb Gerard Nieto a l’orgue, Martín Burguez a la guitarra i Ramón Ángel Rey a la bateria. 

Amb el nom Dani Nel·lo + Organ Trio, debutaran discogràficament aquesta tardor amb Grand Prix, un EP amb 4 nous temes de la mà de Buenritmo Records. ‘El Escorpión’, escollit com a primer single, ja està disponible  a les plataformes digitals.

L’estrena d’aquest nou espectacle serà el proper 15 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic. (Entrades disponibles en aquest enllaç). I també té dates confirmades el 17 de setembre al Parc Vallmora d’ El Masnou, el 18 de setembre a la sala Jamboree de Barcelona i el 22 d’octubre a la Cava Urpí de Sabadell.

A més de presentar Grand Prix, als seus concerts també sonarà una selecció dels seus temes preferits i més representatius, “traduïts” a aquest nou so, del seus diferents projectes com “Los Saxofonistas Salvajes”, “Los Mambo Jambo”, “Sax-O-Rama” o “Noir”.