Notícies

REGGAE PER XICS TORNEN AMB ‘EL CUC QUÀNTIC’

Reggae Per Xics, el projecte de The Penguins adreçat al públic familiar, torna amb ‘El Cuc Quántic’, un nou disc i un nou espectacle amb tocs de ciència ficció a ritme d’estils jamaicans com l’ska, el rocksteady, el reggae o el dancehall.

El primer single arribarà el 22 de març, i l’àlbum sencer estarà disponible en format vinil i CD i a les plataformes digitals el 3 de maig

Amb referents visuals i literaris de Dr. Who, Star Trek, Buck Rogers, H.G. Wells, o Moëbius, Reggae Per Xics ens proposen un viatge amb una andròmina que permet realitzar salts quàntics en l’espai-temps. El Cuc Quàntic s’endinsa en un dels anhels més somiats per menuts i grans de totes les generacions. El nou espectacle compatarà amb una escenografia que recrearà una sala de control a l’interior d’aquesta màquina fantàstica.

Després de gairebé tres anys presentant el seu darrer disc ‘Quadern De Bitàcora’ per tota Catalunya, rebre el Premi  ARC a la ‘Millor gira d’artista o grup per a públic infantil o familiar’ de 2022, el grup tancarà aquest exitòs cicle el diumenge 10 de març al Teatre Poliorama de Barcelona abans de començar-ne un de nou.

La pre-estrena es farà el 12 de maig a l’Auditori de Girona en co-producció amb La Marfà, centre de creació musical (entrades), i ben aviat anunciarem la data de l’estrena. 

El grup presentará ‘El Cuc Quantic’ el dia 1 de juny al Tribufest de Mallorca (entrades) i la presentació a Barcelona serà el 8 de juny dins del festival Embotona’t al Poble Espanyol.