DUB EXPLOSION

DUB EXPLOSION
Biografia

DUB EXPLOSION és un col·lectiu de músics de l’escena Reggae peninsular, liderat pel músic i productor Ireneu Grosset i el baterista Joan Vergés, més conegut com a Joan Reggae Drummer. Aquest projecte destaca la presència de Roberto Sánchez aka Lone Ark com a Dubwiser, que s’encarrega de pilotar la nau, llançant els efectes Dub en directe des del propi escenari, un fet insòlit, a causa de la complexitat tècnica que això comporta.

Originaris de Catalunya, Espanya, Brasil i Veneçuela, Dub Explosion treballa el Reggae en el seu estil més clàssic, creant una atmosfera Dub a les seves cançons, carregades de forts missatges positius i socialment conscients i alhora et transporten a una altra dimensió, tant a nivell sonor com a visual. Les seves actuacions en viu són una autèntica explosió Dub d’alt voltatge. Amb un gran esperit independent i lluny de l’escena mainstream actual, podríem dir que Dub Explosion ha esdevingut una banda única actualment.

El carismàtic cantant brasiler Alessandro Venturelli, més conegut com a “Dasplanta”, recolzat per una contundent base de Drum & Bass (Joan Reggae Drummer & Ireneu Grosset), teclats (Roger Santaeugènia), guitarra (Arturo Landaeta), juntament amb una potentíssima secció metalls (Tomy Muñoz, Pablo Martín i Pep Garau) i tot plegat, passat pel filtre del Dubwiser (Roberto Sánchez), fan que els seus concerts tinguin un so únic i inconfusible. Des de la seva formació, ha estat un projecte en constant evolució, ja que tot va arrencar amb l’EP “DUB EXPLOSION” de Joan Reggae Drummer (Two flames Records 2022), produït per Ireneu Grosset. Joan ja té una base consolidada de fans a les xarxes (més de 68 K a Instagram, 70 K TikTok i 39 K a Facebook), dedicades única i exclusivament al món de la bateria al Reggae.