La primera edició del CD es presenta en una edició Deluxe limitada a 300 unitats numerades amb un artwork clarament inspirat i alhora homenatge a les portades dels vinils de CTI Records.

2018 ens porta una Fundación Tony Manero com mai abans l’havies escoltat.

La banda pionera de la música disco-funk a Espanya ens presenta el seu nou treball després de complir vint anys de trajectòria. Un disc íntim, ple de bellesa, ritme i sensibilitat, en el qual lluny d’acomodar-, la banda fa un pas més en la seva constant evolució a la recerca d’un llenguatge propi dins de l’escena negra nacional.

El disc és una col·lecció de vuit cançons que es poden degustar a la intimitat o ballar en els clubs. Grooves d’harmonies precioses que ens evoquen el jazz-funk dels 70, però amb la pulsió rítmica de les produccions de la música negra actual, picades d’ullet al so acid-jazz dels noranta, i la personalitat pròpia de la banda, en un gran moment de maduresa creativa. Una Fundación menys Disco, però més Soul.

Soul sofisticat i contemporani que parla dels “Lugares Comunes” a què fa referència el nom del disc, d’elements fonamentals de la vida de tots nosaltres: la família, d’aquells que estan i dels que s’han anat (Algoritmo, Antes de que te olvides de mi), l’amor (Beibi), la paternitat (Bruno & Mia), els amics (la Llama), els moments importants (Sin Querer) i la vida quotidiana (Nana). Llocs als quals tornem per sentir-nos millor o per trobar-nos a nosaltres mateixos, tractats en els textos d’una manera tendra, plana i natural, buscant la proximitat i la complicitat amb l’oient. Un disc escrit en primera persona que parla de les coses importants de la vida.

Els Manero abandonen per un moment la seva zona de confort, l’hedonisme disc, i ens brinden unes composicions madures i coherents amb el moment vital en què es troben els seus components.
“Lugares Comunes” és una experiència única, una fusió calenta de ritme i sensibilitat, de ball i bellesa, d’amor i humor, de nostàlgia i projecció cap al futur.

La primera edició del CD es presenta en una edició Deluxe limitada a 300 unitats numerades amb un artwork clarament inspirat i alhora homenatge a les portades dels vinils de CTI Records.